Ignoranta människor gör mig förbannad

Jag blir arg på okunniga människor! Varför bryr ni er inte för? Varför? Förstår inte hur man kan välja att blunda. Att inte ha någon kunskap och på något sinnessjukt sätt vara stolt över det. (Och att försöka förlöjliga engagerade människor! Lägg ner för fan. Bara för att du är ett litet misslyckat kryp utan ambitioner.) Haha okej kanske inte. Men handlingar får konsekvenser, kanske inte bara för dig själv utan även för andra. Tänkt på det?

Och så blir jag arg på människor som är okunniga om media, men tror att de vet allt bara för att de läser Aftonblandet. Get over yourselves! Ta reda på något riktigt, jämför olika medier, jämför olika tidningar, webbtidningar, tv-program, nyheter, samhällsprogram och så vidare. Det går liksom inte att basera åsikter OM MEEEEEEEEEDIA när man läser en tidning.

Over and out.
/ M


Kommentarer
Postat av: Danskjävel

Håller helt med! Det stämmer ju in på nästan alla områden i livet, tex politik. Allt snack om att allas åsikter är lika mycket värda i sådana fall, är bara bullshit! Har du inga belägg för de du säger utan bara tycker en massa saker, är de inte alls lika mycket värda!!!!

2011-03-24 @ 09:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0