... och låt MIG presentera den scenkåta, militanta vegetarianen!

God kväll! Jag heter Jennie och är så pass tråkig att jag valde min profilbild på facebook till den här presentationen. Pardona mía! Jag är en militant ninjafeminist med näringsbrist som snart ska fylla 19 år. Dvs är jag snart klar på min gymnasiumutbildning där jag nu studerat scenkonst i snart tre år. Såsom teater, musik och dans. På fritiden hänger jag gärna på Skövde Stadsteater och säljer min själ på scenen. Lite stående ovationer och några bekräftande skratt - och du har mig i din hand.

Det jag älskar mest på jorden är allt vad konst heter, androgyna människor och sextiotal (musiken, kläderna, konsten). Ordvitsar och naket är också saker jag uppskattar. Helst i kombination.

Det jag hatar mest i världen är döda djur på tallrik, auktoritära människor och könsdiskriminering.

Min förstfödde son skall heta Art och han skall varje kväll vaggas till söms till ett mantra av F!´s partiprogram så ska det nog bli människa av den pojken också.

Idag köpte jag en jävligt snygg T-shirt med ett tryck av bandet Nirvana på. Så nu måste jag börja lyssna på Nirvana innan jag går och lägger mig så att jag kan ha på mig den imorgon.
"... men jag hade hellre hånglat eller något"


ps. Det ska bli ett sant nöje att se vart denna blogg bär av tillsammans med Malin, imorgon kommer det lite mer intressanta inlägg förhoppningsvis. MEN presentationer is a must! d.s.

Låt mig få presentera den äckelmagade republikanen:

Hej där. Den här bloggen ska föreställa Jennies och mitt lilla projekt kan vi väl säga. Bloggens titel kommer såklart från den här låten. Här kommer allt roligt och mindre roligt att finnas - konst, musik, feminism, litteratur, vardagshändelser, vänskap, kärlek, hat, you name it. Innan vi ger oss in på det tänkte vi presentera oss lite.

Jag pluggar journalistik på JMK i Stockholm. Född och uppvuxen i Skövde, fick dock spendera tonåren i Tibro. Ett mörkt kapitel jag vill glömma för det mesta.
Annars är jag envis, principfast som in i bänken, har världens sämsta tålamod och hatar att få stryk i TP. Älskar att ha rätt (remember; jag har alltid rätt dessutom.)

Min vanliga tur: "lyckas" med att bli av med mina vinterkläder på två veckor
Min vanligaste tanke på tunnelbanan: det. luktar. svett. jag. dör. ta. bort. din. armhåla. från. mitt. ansikte. (det är en plåga att vara 164 cm ibland!)
Mitt största hatobjekt: kungahuset och Pär Ström


Välkomna hit.

Följ min blogg med bloglovin!

RSS 2.0