The times they are a-changein'



Ja. Den här bloggen har ena foten i graven. Jag har glömt och Malin har skaffat EN ANNAN EGEN BLOGG. Nothing lasts forever, man. MEN jag har massa roligt att berätta, kära vänner!

Okej massa roligt att berätta nummer 1
JAG TAR STUDENTEN OM INTE ENS TVÅ SKITVECKOR. På min mottagning serveras endast vegetarisk/vegansk mat och massa vin! Och jag kommer förhoppningsvis få en jättefin GRÖN stekpanna i present, det känns grymt.

massa roligt att berätta nummer 2
JAG SKA JOBBA PÅ PEACE&LOVE-FESTIVALEN! Det kommer göra hela min sommar! Jag ska jobba inom scen och produktion. Alltså rigga ljus, bygga scen och riva scen samt jobba som stagehand under konserterna. HUR FETT vore det inte om man har turen att få rigga scenen eller ljuset till BOB DYLAN. Min enda önskan är nu att jag är ledig under The Arks spelning. Håll tummarna för mig, ppl.

massa roligt att berätta 3
Imorgon ska jag på gospelkonsert, på måndag (om jag hinner) ska jag försöka dra iväg på vårkonsert och på onsdag blir det utomhus-affrokonsert. JAG ÄLSKAR att jag har så begåvade och fina vänner som gör så roliga konserter hela tiden som jag får lov att springa på.

Det var det viktigaste av alla roliga saker som jag hade att berätta, men nu hinner jag inte med att blogga mer för jag ska städa mitt lite... bohemiska sovrum, s.a.s.


V-v-v--viva la vie bohéme, fränder! Frid och kärlek och vi ses i sommar!

Aschberg i Radio1

Dagens tips; Lyssna på Hanna Fridén och Pär Ström! Gå vidare från Hannas hemsida. Så kan ni ta en titt på hennes grymma blogg också om ni inte redan har gjort det.

/ M

RSS 2.0