Dagens hat


ph; weheartit

Jamen, ni vet. Bruden: har hittat sin s.k. "egna stil", är liiite retad i skolan fast hon egentligen är mycket smartare och GÅR SIN EGEN VÄG men har lite svårt med det där att smälta in. Det enda hon vet är att hon inte vill vara som "dom". Aldrig. Skar sig i handlederna när hon var yngre. Mest för att prova på - hjälpte inte. Lyssnar på sin "egna musik" som hon också blir smått mobbad för. Bra betyg - för hon vet vad hon vill. Den här bruden har ALLT i hela världen för att lyckas.

MEN bara för att världen varit så grym mot henne, för att INGEN vill simma MED henne motströms i den här jävla fittvärlden och för att hon ÄR GRYM så saknar bruden självinsikt, förtroende och tillit till sigsjälv. Så sen när hon svalnat av, insett att hon kan smälta in rent utseendemässigt och fortfarande gå sin egen väg - i mitten av tonåren. Då får hon uppmärksamhet av en IQ-befriad kille, blir kär och = KÖRT. Tappar allt vad egen vilja och personlighet heter.

Jag vill bara säga till alla "annorlunda", alla mina medkvinnor och krigare. Keep going strong. Ni är unika och så jävla mycket bättre än alla andra jävla döda fiskar i den illaluktande uppblåsbara barnpoolen som kallas högstadiet och gymnasiet och TONÅREN. Det lönar sig att spotta i motvind ibland! Det är oss alla kommer ihåg, det är oss alla vill vara sen. Men ingen blir profet i sin egen stad. Så är det bara. Bejaka er unika gåva och låt ingen kåt fordonelev döda det.

Nej, jag ber fan inte om ursäkt.

Kommentarer
Postat av: Malin

Nej, våga vägra be om ursäkt! Grr.

2011-03-03 @ 18:20:22
Postat av: Mira

tack för detta inlägg.

2011-03-05 @ 16:06:30
URL: http://supermira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0