Äntligen fredag!

Det firas med en hel del pluggande och utgång på Konstig klubb ikväll. Samt nedräkning till Jennie, enbart en månad kvar innan vi ses. Usch och blä, vad trist det är att flytta ifrån sin bästa vän.

Och förresten, igår hade vi redovisning (förträng) och två andra grupper hade om hur internationella kvinnodagen i porträtterades i olika tidningar. Väldigt bra redovisningar. Men alltid, ALLTID, ska det sitta något litet kryp som viskar "Men internationella mansdagen då?" Någon svarar "De övriga 364 dagarna HÖHÖHÖ!" (Trodde faktiskt att de flesta hade kommit över sina stånkande tonårsflabb, tydligen inte.)

Till er information kan jag meddela att internationella mansdagen firas den 19 november. Alla dessa "män" som tycker SÅ synd om sig själva för att det inte finns en mansdag! För det är så himla svårt att ta reda på om det skulle finnas någon. Dessutom är det härligt att fira lite förtryck. Snart tänkte jag införa internationella rasistdagen, bra va? Så att vi har en speciell dag att fira andra sorters förtryck också, jippie!


ph: Yvan Rodic

/ M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0